Lebada

Lebada
Calitatea Ceramicei
O recomandare pe care o oferim când vine vorba de alegerea ceramicei pentru terasă este ca modelul ales să îndeplinească toate calitățile fundamentale a plăcilor de exterior - rezistente și fără alunecare. Toate ceramicele de exterior de la Novolor au proprietățile de calitate necesare. Sunt rezistente la agenții atmosferici și schimbărilor climatice, oferind o mare durabilitate și conservare.
Toate plăcile de exterior Novolor au:
  • Rezistență flexantă
  • Rezistență la impact
  • Expansiune termală liniară
  • Rezistență termală la șoc
  • Expansiune neglijabilă la umezeală
  • Rezistență la cvartet
  • Rezistență la îngheț
  • Rezistență chimică
  • Rezistență la zgârieturi și pete
  • Toate aceste calități sunt demonstrate științific de teste. 
Culori Intermediare
Suprafețele anti alunecare tind să strângă murdăria mai mult decât alte texturi, de aceea recomandăm să folosiți culori intermediare precum griul. Pe Novolor.ro găsiți o gamă largă de produse în nuanțe intermediare.

Instalarea

Suprafețele pe care podelele ceramice sunt instalate trebuie să fie plate, în plus, este recomandat să fie uscate, curate și fără crăpături. De asemenea, pentru instalare este recomandat să folosiți un adeziv flexibil super lipicios, clasa C2, pentru instalare.

Finisări

Una dintre trendurile curente este să ascunzi linia care separă spațiul interior de exterior al casei. Acesta poate fi realizat cu ajutorul ceramicilor exterioare de pe Novolor deoarece avem atât ceramice de exterior cât și de interior.

Ceramicele de podea cu tema de lemn, piatră naturală sau ciment sunt, de asemenea, un trend.

Dacă doriți să vă decorați grădina cu podea porțelanată puteți alege din colecțiile noastre de pe Novolor.ro sau din magazinele Lebăda. Găsiți finisări din piatră naturală, ciment sau piatră de var în colecțiile noastre. Dacă doriți un stil care din punct de vedere estetic să aibă un efect minimalist sau industrial puteți opta pentru colecțiile acestea!.Lumina          
  
Unul dintre aspectele care nu trebuie neglijat in decorarea grădinii este efectul luminii. Dacă este să vă apucați de renovare vă sfătuim să vă reînnoiți lumina din grădina. Considerăm că este esențial să instalați becuri LED, solare sau cu voltaj scăzut pentru a salva factura la curent, de asemenea, recomandăm lumina inteligentă cu telecomandă pentru conveniența care o oferă în fiecare zi.

Vremea Rece

Recomandarea finală este legată de regiune, acest lucru trebuie luat în considerare la instalarea ceramicei.  Dacă podeaua de exterior este montată într-o zonă unde perioada de iarnă este ageră și temperaturile foarte scăzute, ar trebui să alegeți gresie porțelanată cu o absorbție de apă scăzută și rezistentă la îngheț, un model îl găsiți aici.

Sperăm că toate dubiile legate de porțelanarea exterioară și avantajele pe care gresiile de exterior de la Novolor.ro le oferă, să vă rezolve problemele. De asemenea, dacă aveți alte întrebări nu ezitați să ne contactați pe contact@novolor.ro

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii