Lebada

Lebada
Podeaua camerei dumneavostră este la fel de importantă ca și podeaua pe care umblă oricare model din lumea aceasta. Nevoia de a pășii pe un parchet reușit și durabil este o nevoie de bază. Însă, găsirea unui parchet care să și arate bine, să fie și de calitate și să aibă o aderență/rezistență majoră și în timp nu este mereu ușor.
Deseori desconsiderăm nevoia unui parchet excelent și observăm doar nevoia de a avea un parchet simplu deoarece doar pășim pe el. Un parchet alunecos, un parchet care după o perioadă scurtă de folosință își schimbă culoarea sau apar defecte rapide este extrem de periculos pentru adulți și în special pentru cei mici. Parchetul ales trebuie să fie modelat pentru dorințele dumneavoastră sau cum ne place nouă să spunem, pe ce călcăm trebuie să fie Podelat. Noi cei de la Novolor.ro avem câteva sugestii pentru dumneavoastră:

1. Pardoseala laminată Stejar Nord are un design clasic și rustic potrivit oricărei încăperi. Pardoseala Stejar Nord (8mm) este o pardoseală profesionistă, de calitate pe care vă puteți plimba în siguranță. 


2. O altă pardoseală la fel de frumoasă într-o nuanță diferită o reprezintă Pardoseala laminată Stejar Waltham albă (8mm) având o calitate ridicată și care oferă oricărei încăperi luminozitate și eleganță.


3. Și o nuanță neutră pentru cei ce preferă un spațiu atât luminos cât și clasic recomandăm Pardoseala laminată stejar amiens deschis (8mm) într-un stil vioi care oferă spațiului în care este montat energie și creativitate.  


Pardoselile acestea sunt din gama EGGER Pro și au următoarele avantaje:
  • Rezistentente
  • Rezistentete la UV
  • Ușor de întreținut
  • Sănătoase pentru locuințe
  • Adecvate pentru încălzirea prin pardoseală
  • Naturale, pe bază de lemn
  • Calitate ridicată pentru căminul dvs. datorită tehnologiei noastre anti-statice
  • Substanțele naturale asigură un climat sănătos în locuința dvs.
  • Montare simplă a laminatului datorită sistemelor noastre cu clic, brevetate
Toate aceste modele și nu numai le găsiți pe site-ul Novolor.ro și nu uitați parchetul pe care îl alegeți reprezintă o o decizie importantă și care nu e mereu ușor de luat. Pentru orice fel de întrebări legate de podea puteți venii într-unul dintre showroomurile Lebăda sau puteți să ne scrieți pe contact@novolor.ro

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii