Lebada

Lebada
În fiecare baie, chiar și a ta spațiul trebuie să fie destul de calculat, orice centimentru trebuie să aibă scopul lui. Când vine vorba despre obiectele neprevăzute sau noi ale unei băi este necesar să aveți un loc de depozitare eficient și calculat. Baia are multe scopuri, unul dintre aceste scopuri este de aranjare, pregătire, dichisire iar, acest scop are nevoie de obiecte multiple și desigur la îndemână.
Rufele care trebuie reîmprospătate trebuie lăsate într-un loc unde să nu vă fie în cale și depozitate într-un singur loc. Coșurile de rufe pot ocupa un loc în baie care adesea intervine în cale. Rezolvarea problemei spațiului, a obiectelor necesare și a rufelor ce trebuie reîmprospătate vine în 2 piese de mobilier recomandate de noi.
Primul mobilier recomandat este dulapul de baie DBR180 40x31x180 care este confecționat din pal melaminat de 18mm , MDF 16mm vopsit cu vopsele poliuretanice, vopsele foarte rezistente la umiditate și anti îngălbenire , mobilierul este prevăzut cu picioare reglabile din inox , ușile au balamale aruncătoare metalice ansamblate cu euroșuruburi. Spațiul de depozitare este foarte practic, 4 etajere și 2 sertare pentru obiectele de us zilnic cum ar fi prosoapele. 


Al 2 le-a produs recomandat este Dulap coș rufe cu oglindă, 50x31x180 confecționat tot din pal melaminat de 18mm  foarte rezistent la umiditate și anti îngălbenire și prevăzut cu picoare reglabile din inox , ușile au balamale aruncătoare metalice. Partea de jos a mobilierului este prevăzută cu un coș metalic pentru haine și rufe, de asemenea dispuneți de 2 etajere în partea de sus a dulapului unde este și oglinda pe aceste etajare vă puteți depozita uscătorul și alte obiecte de uz personal. Mobilierul mai are și un sertar glisant pentru depozitarea lucrurilor necesare oricărei dimineți. 

Aceste piese de mobilier sunt unice și de o calitate ridicată oferind oricărei băi spațiu de depozitare eficient și ușor de calculat. Pe lângă aceste 2 produse, Lebăda și Novolor.ro vă invită să aruncați un ochi și asupra restului de mobilier de baie pentru a transforma spațiul din baie într-unul complet calculat și operant, eficace! Lebăda și Novolor.ro vă ajută de cu zor! 

P.S. Oferim livrare gratuită în orașul Satu Mare tuturor produselor comandate pe Novolor.ro 

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii