Lebada

Lebada
Redecorarea/Renovarea necesită o planificare amănunțită și o atenție desăvârșită. O parte importantă atunci când se repară pereții sau se revopsesc ține de logistică și în această parte de logistică majoritatea oamenilor tind să ignore cablurile/firele. Cabluri peste cabluri crează un haos atât din punct de vedere vizual cât și din punct de vedere al spațiului și a mobilității tale. Cabluri pe sub covoare sau care atârnă pe podea ”răsucite să nu ocupe prea mult loc” sunt totuși încă acolo vizibile. Aceste cabluri lăsate în voia sorții și deja încorporate în viața de zi cu zi, reușesc totuși să ne dea de necaz. O singură mișcare greșită și pericolul deja apare, fie că ați mutat puțin televizorul de la loc sau ați umblat la cablul de Internet. Din obișnuință nu realizați că și cablul s-a mutat puțin și nu mai este în același loc ”sigur”.
Din cauza cablului există riscul de a vă împiedica în el și a vă accidenta și există șansa să mișcați și sursa sau obiectele din jurul sursei cablului.O vază, o fotografie de familie înrămată sau poate chiar sursa în sine spre exemplu router-ul, televizorul pot fi doborâte ușor din cauza cablurilor. Toate aceste greșeli omenești cauzează probleme și din punct de vedere financiar. O vizită la medic sau necesitatea de a shimba sau repara echipamentul contribuie la costurile monetare. Cu siguranță există și o altă variantă, nu?
Cum puteți oare să faceți să vă asigurați că aceste cabluri nu vă incomodează constant și nu vă îngreunează spațiul fizic și cel vizual? Soluția este destul de accesibilă și desigur vorbesc despre mecanismele de priză TV capăt și de mecanismul de priză UTP  . Aceste mecanisme trebuie luate în considerare în momentul în care vă decideți să redecorați. Cu ajutorul unui electrician puteți să încorporați aceste mecanisme de Priză UTP Și Priză TV Capăt,  ele contribuie la rezistența cablurilor în timp și evitarea accidentelor și a electrocutării.După finalizarea renovării o să realizați ce efect diferit oferă camerei aceste cabluri trase prin perete cu ajutorul mecanismelor priză UTP și priză TV. Din punct de vedere vizual spațiul va arată mai finisat, mai curat, mai îngrijit și ordonat. Perioada cablurilor trase pe sub covoare sau cablurilor care atârnă este de mult trecută, acum aceste mecanisme de priză reprezintă practicabilitatea într-o formă compactă și inedită.

Pentru siguranță extra îți recomandăm și mecanismul de prize cu capac . Pe toate acestea și multe altele le găsești pe Novolor.ro. Lebăda și Novolor.ro te ajută de cu zor! 
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii