Lebada

Lebada
Personalitățile diferite și unice ne influențează alegerile și preferințele, acest fapt se aplică și în materie de achiziționarea produselor de design interior. Amenajările interioare trebuie să fie la fel de plăcute precum cele de exterior. Alegerile sunt multiple, de la culoare, la stil, la model și preț. Intervenția Internetului pe toate domeniile și piețele este clară, oferind o soluție practică de comparare a tuturor criteriilor menționate mai sus. Însă, experiența profesioniștilor este des uitată, înlocuindu-se cu opinii care țin de personalitatea fiecărei persoane. Un trend recent a materialelor de amenajare interioară îl reprezintă stilurile geometrice, care revin în forță. Sunt multe stiluri simple care sunt achiziționate deoarece acestea nu ”complică” spațiul vizual sau pentru că au o singură culoare care deseori se poate îmbina cu orice alt produs de amenajare interioară. Albul este o culoare des preferată de mulți dintre clienții noștri, norocul clienților noștri este că venim mereu cu materiale și produse noi și unice pe această culoare.
Avem Faianță Factory Blanco sau Groove Split Blanco însă, trendul modelelor geometrice, stilurilor și colecțiilor în culori multiple înlocuiesc produsele de amenajare interioară într-o singură culoare.
Datorită acestui trend recent, împreună cu specialiștii noștri ce dețin o experiență de peste 25 de ani am stabilit o listă de opt modele geometrice pe care le găsiți în magazinele noastre(Click pentru a vedea lista cu magazinele noastre) și online pe site-ul nostru.
Aceste colecții sunt printre cele mai achiziționate produse și care aparțin trendului de modele geometrice. Modele geometrice sunt diferite și în culori diferite, datorită experienței realizăm că fiecare are gusturi personale și de aceea pentru sfaturi clare și recomandări specifice puteți să intrați în magazinele noastre sau să ne scrieți pe contact@novolor.ro pentru a afla detalii despre produsele acestea (sau altele) și pentru a afla dacă 2 modele diferite pot fi combinate. Orice întrebare, oricât de mică ar fi, puteți să ne contactați și vă vom răspunde cât de curând posibil.
1)      Gresia Porțelanată Crust Decor 60x30 cm Gri - Placa de gresie porțelanată Cesarom Crust reinterpretează efectul vopselei decorative ”stucco veneziano” în nuanțe gri. Cu un decor de tip gravură și o placă de relief lamele, colecția Crust, format 60x30 se înscrie in cel mai în vogă trend de amenajări https://novolor.ro/gresie-portelanata-crust-decor-60-30-cm-gri.html

2)      Gresia decorativă Hydraulic Perla de dimensiuni 45 pe 45 cm are în model 4 secțiuni diferite de aranjamente geometrice, face parte din colecția Neutral și este o fuziune a două materiale naturale, o piatră și un ciment, în care predomină aspectul pietrei. Culorile sale sunt de culoare albă, perlă și fildeș și sunt decorate cu relieful TRIANGULUM, care sunt triunghiuri îmbinate în perechi care amintesc de piramide. Acesta poate fi coordonat cu plăcile ce imită lemnul de format 24x72. https://novolor.ro/decor-hydraulic-perla-45x45-cm.html

3)      Simplu, natural, elegant în plăci de gresie porțelanată brand Cesarom. Frumusețea TRAVERTINULUI este redată cu finețe prin finisajul mat lucios al suprafeței plăcilor TRAVER. Placa de gresie porțelanată 60x30 cm cu relief tip mozaic și decorul cu motiv geometric completează opțiunile de decorare a pereților și pardoselilor.
https://novolor.ro/gresie-portelanata-decor-traver-60-30-cm-bej.html

4)      Faianța Bellante Grey Geo STR este un model de ceramică ce îmbină triunghiuri în nuanțe diferite de alb/gri, acest stil creează o iluzie optică de continuitate și are trăsături care se potrivesc băilor sau bucătăriilor moderne.

https://novolor.ro/faianta-bellante-grey-geo-str-29-8-x-59-8-cm.html5)      Mustique Gold 60 pe 30 de centimetri este una dintre cele mai apreciate colecții de la Cesarom, această gresie porțelanată reinterpretează naturalețea lemnului. Mustique este realizată în 2 culori alb și maro stejar completată cu decoruri în relief tip lamele cu aceleași nuanțe. Pentru o amenajare cu personalitate se poate opta pentru utilizarea decorului multicolor care creează contraste puternice.

https://novolor.ro/gresie-portelanata-decor-mustique-gold-60-30-cm-multicolor.html

6)      DecoBrick, această colecție aduce stil și rafinament încăperilor prin suprafețele lucioase și relieful tip cărămizi al plăcilor de faianță. Prin designul geometric al decorurilor, faianța DecoBrick se înscrie în cel mai în vogă trend în amenajări interioare și reprezintă o soluție pentru ambienturi contemporane, atât în bucătării cât și în băi.
https://novolor.ro/faianta-decor-decobrick-40-2-20-2-cm-multicolor-ivoriu.html

7)      Faianță cu un decor de romb multicolor de la Mayenne reprezintă o soluție ideală pentru amenajarea spațiilor generoase. Culorile neutre beige, gri, o recomandă atât pentru proiecte rezidențiale cât și non-rezidențiale, atât din punct de vedere estetic cât și a performanțelor tehnice.
https://novolor.ro/faianta-decor-mayenne-40-2-20-2-cm-multicolor.html

8)      Bellante bej, mai sus puteți vedea bellante grey , acest model pe bej Bellante este un model geometric în zig zag ce formează romburi ce au linii în culori diferite. Efectul pe care îl realizează această faianță este unul fermecător, formând ”mini coloane a infinitului” în propria locuință.

https://novolor.ro/faianta-bellante-beige-str-29-8-x-59-8-cm.html

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii