Lebada

Lebada
Decorația teraselor și a grădinilor este esențială pentru a te bucura de spațiile exterioare. Când vine vorba despre decorația teraselor ne gândim la mobila exterioară precum ne gândim la mobila din camera de zi sau camera de mese sau la echipamentul unei bucătării pentru terasă precum barbecue, dulapuri incastrate/încorporate sau lavoare, de asemenea la elementele florale precum copacii, plantele, ghivecele de flori. În orice caz, o parte esențială din terasă și decorația de grădină o reprezintă podeaua. Alegerea potrivită a podelei pentru nevoile și gustul personal este esențială pentru designul exterior.

La alegerea podelei pentru exterior, trebuie să punem în calcul diferite variabile din podeaua de interior. Aceste variabile trebuie evaluate în primă fază pe baza funcționalității, dar și a aspectului estetic, de exemplu materialele de exterior ar trebui adaptate specific caracteristicilor spațiilor unde urmează să fie instalată.
În plus, trebuie să luăm în considerare și funcționalitatea și rezistența lor pe terasă sau în garaj, grădină, locurile de parcare, marginile de piscină, trotuar etc.
În ziua de astăzi există o varietate de materiale care pot fi folosite la pardoseala de pe terasă. De la gazonul artificial sau natural, la lemn, piatră naturala, micro ciment, laminat, vinil și gresie porțelanată. Printre toate aceste materiale, podele ceramice au cucerit piața teraselor de ani buni datorită avantajelor pe care le oferă.Podelele de ceramică sunt cele mai avantajoase pentru că sunt realizate din materiale rezistente, anti alunecare și nu necesită mentenanță sau tratament special. În partea de jos puteți vedea în detaliu caracteristicele plăcilor ceramice care ies în evidență față de orice alte materiale folosite în pardoseala exterioară.

Caracteristicile podelelor ceramice de exterior

Podeaua exterioară este supusă durabilității vremii, de aceea, pe lângă aspectele estetice trebuie să alegeți și un material care este durabil și rezistent timpului și intemperiilor cauzate de către soare, ploaie, grindină sau îngheț. În plus, trebuie să luăm în considerare alte lucruri de bază precum mentenanța sau proprietățile esențiale ale materialelor, în special dacă terasa dispune și de o piscină, precum proprietatea anti alunecare. Toate aceste caracteristice sunt inserate în gresia porțelanată pentru folosință în exterior.Avantajele gresiei porțelanată pentru exterior.

Dintre toate materialele care pot fi folosite la decorarea grădinilor și a teraselor,  cea mai avantajoasă și cu cele mai bune calități este pardoseala realizată din gresie porțelanată pentru exterior.Acestea sunt toate avantajele pe care podelele ceramice pentru exterior le oferă:

Rezistența: Podelele ceramice sunt printre cele mai rezistente și potrivite pentru folosința în exterior, ele sunt cele care au abilitatea de a rezista agresiunilor climatice precum soarele sau ploaia. În cazul din urmă, podelele porțelanate sunt mai rezistente deoarece au o capacitate mai mică de 0,5%  de absorbție.

Durabilitatea: Ca un rezultat al faptului că sunt cele mai rezistente podele pentru exterior, ele, sunt și cele mai durabile deoarece nu se uzează în urma acțiunilor de soare sau ploaie.

Nu necesită mentenanță. Plăcile de exterior nu au nevoie de mentenanță, deoarece nu suferă alternări în urma acțiunilor cauzate de vreme (ploaie, soare). În acest caz, sunt cea mai bună alternativă a altor tipuri de podea precum lemnul, care pe lângă faptul că are o rezistență mai mică, necesită mentenanță regulată cu tratamente protective pentru a rezista intemperiilor.

Fără Alunecare: Pentru terase și grădini, tehnologia fără alunecare este esențială, în special dacă terasa are o piscină. În plus, chiar dacă terasa nu are piscină, vor fi ocazii când terasa va fi udă, datorită ploii, udări sau curățării acesteia. Având o tehnologie anti alunecare reprezintă un factor esențial pentru a împiedica alunecări și căderi. Pardoselile ceramice de exterior sunt anti alunecare.

Ignifuge  - Ceramicele sunt materiale ignifuge care nu ard și care nu împrăștie sau contribuie la foc.

Ușor de curățat. Se curăță într-un timp mai scurt și sunt mai puțin susceptibile petelor și mucegaiului.

Imită alte materiale. Într-un final, una dintre alte calitățile principale ale plăcilor ceramice este abilitatea de a imita aparența altor materiale: lemnului, cimentului, pietrei naturale, micro cimentului. Așa că puteți alege estetica care vă place cel mai mult. 

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii