Lebada

Lebada


Ești în căutare de centrală termică sau cazan, instalații, radiatoare sau boilere electrice? Novolor și Lebăda îți oferă sprijinul deplin în alegerea celor mai bune și performante produse, special dedicate ție. Iarna tip, tip își face simțită prezența.
Alegerea sistemului de încălzire trebuie să fie bine gândită și planificată din timp. Fie că trebuie să adăugați un sistem de încălzire unei noi construcții sau sistemul vechi de încălzire începe să cedeze sau a cedat, trebuie să vă orientați spre soluții noi, moderne și rezistente pentru a nu fi nevoiți să schimbați sistemul des.Pentru alegerea celui mai bun sistem și a celui mai bun produs este necesar să știți cât mai multe detalii și aspecte importante legate de produse.
Astăzi vă prezentăm o selecție de centrale, cazane termice, radiatoare și boilere electrice.Centrala termica pe gaz, cu condensare, Motan MKDens 36 C13-ERP, 36 kW + kit evacuare: 

MKDens 36 este dovada eficienței tehnologiei de condensare totală. Acest model de top face parte din gama de centrale termice Motan, fiind caracterizat de emisia unei cantități semnificativ reduse de Nox, CO si CO2 in timpul funcționării (clasa Nox 5).
Această centrală termică este proiectată și construită pentru eficiența și economie maximă în funcționare, conform ultimelor cerințe legislative europene - pompa low energy. Senzorul de presiune evaluat asigură protecția inteligentă la supratensiuni sau presiuni joase. Centrala funcționează în regim de condensare în intervalul 8-36 kW, clasa de eficiență: 4 stele. 
https://novolor.ro/centrala-termica-pe-gaz-cu-condensare-motan-mkdens-36-c13-erp-36-kw-kit-evacuare.html

Centrala termică pe gaz, cu condensare, Ariston Cares Premium 24 FF, 24 kW + kit evacuare: Ariston Cares Premium 24 FF este o centrală murală în condensare, pe gaz, destinată încălzirii spațiului de locuit și preparării de apa caldă menajeră. Aceasta are un design atractiv și  dimensiuni reduse, pentru a facilita amplasarea sa – 400 x 745 x 319 mm.Datorită tehnologiei condensării, Cares Premium vă asigură o reducere de până la 35% a valorii facturii de gaz, în comparație cu o centrală convențională cu o vechime de 10 ani. 
https://novolor.ro/centrala-termica-pe-gaz-cu-condensare-ariston-cares-premium-24-ff-24-kw-kit-evacuare.html

Centrală termică pe gaz, cu condensare, Ferroli DivaCondens F24, 24kW + kit evacuare: DivaCondens F24 este o centrală murală în condensare cu sistem de recuperare, activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră, cu randament ridicat de până la 103.5 %.Beneficiind de un panou de comandă digital cu un meniu inteligent și intuitiv, centrala DivaCondens F24 permite selectarea rapidă a modurilor de lucru și o vizualizare facilă a tuturor parametrilor de funcționare. 

https://novolor.ro/centrala-termica-pe-gaz-cu-condensare-ferroli-divacondens-f24-24kw-kit-evacuare.html

Centrala termică pe gaz, cu condensare, Ferroli Bluehelix Tech 35C, 35 kW + kit evacuare: Bluehelix Tech este o centrală termică murala în condensație cu panou de comandă digital, pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră, cu funcționare pe gaz natural sau GPL, cu randamente foarte ridicate și emisii de noxe deosebit de reduse.

Centrală Ferolli Bleuhelix Tech 35C este prevăzută cu arzător modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbător de căldură din inox AISI 316 TI, sistem de control cu microprocesor, pompa de circulație modulantă, vas de expansiune, funcție anti îngheț și anti blocare pompă.
https://novolor.ro/centrala-termica-pe-gaz-cu-condensare-ferroli-bluehelix-tech-35c-35-kw-kit-evacuare.html

Ansamblu Cazan de baie pe Lemne izolat HTM Silver cu două surse, două circuite: Cazan de baie izolat tip HTM-Silver 92 litri cu 2 surse de incalzire 2 circuite, sub forma cilindrica este destinat producerii apei calde menajere, utilizând pentru ardere combustibil solid (lemn, deșeuri de lemn, brichete, rumeguș), electric sau cu panouri solare. https://novolor.ro/ansamblu-cazan-de-baie-pe-lemne-izolat-htm-silver-cu-doua-surse-doua-circuite.html

Cazan Baie izolat pe lemne HTM Silver: Cazan de baie izolat tip HTM-Silver 92 litri, sub formă cilindrică este destinat producerii apei calde menajere, utilizând pentru ardere combustibil solid (lemn, deșeuri de lemn, brichete, rumeguș).
https://novolor.ro/cazan-baie-izolat-pe-lemne-htm-silver.html

Cazan baie izolat HTM Silver lemn/electric/panouri solare: Cazan de baie izolat tip HTM-Silver 92 litri cu 2 surse de încălzire 2 circuite, sub formă cilindrică este destinat producerii apei calde menajere, utilizând pentru ardere combustibil solid (lemn, deșeuri de lemn, brichete, rumeguș),electric sau cu panouri solare. 
https://novolor.ro/cazan-baie-izolat-htm-silver-lemn-electric-panouri-solare.html

Boiler electric HTM Platinum 150 litri, serpentine: Boilere electrice Platinum sunt soluții utile pentru prepararea apei calde menajere,având un design elegant, performanțe de excepție, inovatoare. De asemenea, sunt ideale pentru cei care doresc să aducă mai mult confort și economii în viața de zi cu zi. 
https://novolor.ro/boiler-electric-htm-platinum-150-litri-serpentina.html

Boiler electric HTM Platinum 150 litri, orizontal: Boilere electrice Platinum sunt soluții utile pentru prepararea apei calde menajere, având un design elegant, performanțe de excepție, inovatoare. De asemenea, sunt ideale pentru cei care doresc sa aducă mai mult confort și economii în viața de zi cu zi.
https://novolor.ro/boiler-electric-htm-platinum-150-litri-serpentina.html

Boiler Digital HTM Platinum Gold 80 litri: HTM-High Tehnology Manufacturer a găsit echilibrul perfect între dimensiunile reduse, economia de energie și designul inovativ, transformând boilerul electric Platinum Gold într-un aparat electrocasnic modern.   
 • design unic
 • programare "timp de așteptare redus"
 • funcție eco mode            
 • anod de magneziu supradimensionat
 • doua flanșe cu cinci șuruburi
 • izolație poliuretan ecologică
 • supapa de siguranță pentru controlul presiunii
 • confort maxim
 • display electronic
 • garanție rezervor 4 ani
 • 3 opțiuni funcționare rezistenta 800W/1200W/2000W
 • tensiune: 230 V
 • protecție supraîncălzire
 • presiune maxima de funcționare: 6 bari
 • presiunea de încercare a rezervorului :13 bari
 • temperatura maximă de funcționare: 750C
 • protecție anti îngheț
 • clasa de protecție: IPX4
https://novolor.ro/boiler-digital-htm-platinum-gold-80-litri.html 

Gama noastră de radiatoare este:
 1. Radiator 22k, 600x1200 mm
 2. Radiator 22k, 600x1400 mm
 3. Radiator 22k, 600x600 mm
 4. Radiator 22k, 600x800 mm
 5. Radiator 22k, 600x1800 mm
 6. Radiator 22k, 600x2000 mm
 7. Radiator 22k, 600x400 mm

Mesaje



Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii