Lebada

Lebada
1.Trenduri de toamnă

Toamna se apropie cu pași repezi, iar, noi îți oferim o briză proaspătă în ceea ce privește amenajarea și stilizarea căminului pe partea de design interior. Îți prezentăm stiluri moderne și revigorante pentru a îți echipa complet locuința si a o păstra în trend. Având o experiență de peste 25 de ani în amenajări interioare suntem o echipă care îți poate oferi culori, texturi, materiale, accesorii și sfaturi complet potrivite pentru tine.

 2. Colori pe gustul oricui 

Sezonul acesta plin de culoare îți prezentăm prețuri și stiluri la fel de nuanțate, culori precum roșu grenadine sau albastru marin (navy) sau nuanța de verde lime aurit precum și portocaliul tomnatic. Aceste nuanțe sunt complet în ambient cu căldura soarelui de toamnă, oferind aceiași căldură spațiului dumneavoastră chiar și în zilele mai ploioase.  Aceste nuanțe sunt recomandate de specialiști Novolor.ro pentru camerele de zi, bucătăriile și zona unde luați masa. Nuanțele acestea sunt vizibil impresionante și se potrivesc, datorită versatilității lor atât materialelor textile cât și podelelor, pieselor de mobilier sau obiectelor decorative. Albul, rămâne printre alegerile principale în privința redecorărilor datorită efectului de expansiune ce îl dă oricărei încăperi. Pe lângă acest efect de expansiune vizuală, albul reprezintă și curățenie și îngrijire și se potrivește în special băilor și bucătariilor.
Dacă preferi culorile mai închise, negrul și tonurile de gri au revenit în trend când vine vorba de design interior.  Negrul este o culoare ușor de combinat cu orice altă nuanță din paleta cromatică, reușind să ofere luxuritate și personalitate oricărui cămin.

3. Materiale care nu ies din trenduri 

Pentru efectul de cămin comfortabil, lemnul rămâne constant un material pentru design și sezonul acesta, lemnul este egal cuvântului stil.  Culorile deschise care evocă elementul central al naturii și care iese în evidență este modelul de lemn ”uzat”. Rezistența lui, îngrijirea ușoară și versatilitatea sunt doar câteva din motivele pentru care trebuie să alegi pardoseala de lemn pentru locuința ta.


Plăcile ceramice de marmură denotă eleganță și rezistență, iar plăcile cu efect de ciment realizate pentru a oferi un stil urbanistic și cosmopolitan sunt alegeri excelente pentru designul pereților și al podelelor.


4. Decorația naturală – Impărăteasa Casei 

Suntem conștienți că moda eco-friendly este o realitate astfel încât designurile care sunt realizate cu efecte naturale continuă să capete teren în privința amenajărilor interioare chiar și în acest sezon. În plus plantele la ghiveci sunt o opțiune extra recomandată deoarece ne apropie de natură și oferă un ambient frumos oricărei încăperi. MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii