Lebada

Lebada
”Secundele curg în clepsidre,
Se joacă în nepăsare intens,
Ca prin apă simpatice hidre,
În trupul Timpului imens.Anii cei trecuți prin viață,
S-au adunat în amintiri,
Cu privirea lor semeață,
Vor naște noile trăiri.” Poezie de Mihai Leonte 


Clasicismul, tradiționalismul, vremurile trecute par să fie des uitate, date la o parte de stiluri complicate și vizibil plicticoase, însă din toate lucrurile care au fost în trend odată se poate învăța și prelua, reimagina. Nu tot ce a fost în trecut este rău, multe lucruri din trecutul nostru încă pot fi folosite. Desigur, multe lucruri trebuie îmbunătățite și schimbate deoarece acesta este cursul evoluției, de aceea multe modele, multe stiluri puțin mai vechi reușesc să contribuie la trendurile curente. În îmbrăcămintea tradițional românească avem iie-a care a fost considerată o perioadă învechită și nefolositoare de mulți, însă, acum a revenit în trenduri, fiind o îmbrăcăminte căutată/la mare căutare. Modelele de îmbrăcăminte tradiționale românești au inspirat branduri precum Dior și vedete internaționale precum Adele. Însă noi, ca și țară, deseori, nu reușim să valorificăm modele tradiționale, de calitate, unice și frumoase pe care le avem. Ne orientăm spre alte părți ale lumi, desconsiderând viziunea și creațiile brandurilor românești. 

Lebăda a fost înființată în 1991, recent ne-am extins aripa în mediul online pe Novolor.ro, am rămas fideli brandului nostru, autentic românesc și viziunii noastre, de aceea astăzi vă prezentăm Colecția DecoBrickColecția DecoBrick este o colecție cu tematică și model tradițional, stilizat și reimaginat pentru nevoile și necesitățile zilelor de azi în materie de amenajări interioare. Considerăm că această creație și acest model se potrivește bucătăriilor sau băilor dumneavoastră și este în concordanță cu melancolia, dorul vremurilor trecute și imaginea brandurilor tradiționale românești precum mașina Dacia, pasta de dinți Cristal, Eugenia. Multe dintre brandurile autentice românești își mențin afacerea și nu își uită istoria și tradiția.


Aceste 2 modele de faianță DecoBrick au 2 modele surori care împreună cu un model de brâu frumos creează băi sau bucătării extraordinare. Această colecție aduce stil și rafinament încăperilor prin suprafețele lucioase și relieful tip cărămizi al plăcilor de faianță. Prin designul geometric al decorurilor, faianța DecoBrick se înscrie în cel mai în vogă trend în amenajări interioare și reprezintă o soluție pentru ambienturi contemporane, atât în bucătării cât și în băi.
Colecția o găsiți pe site-ul nostru aici, prețul fiind la metru pătrat, livrarea în orașul Satu Mare fiind gratuită. De asemenea, puteți alege ridicarea sau achiziționarea direct din magazin, acestea sunt localizate în felul următor: • Magazin Carei – Calea Armatei Române 15, Carei
• Magazin 8 – Bulevardul Lucian Blaga 36, Satu Mare
• Depozit Central – Strada Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare
• Magazin 7 Perla – Satu Mare, Bulevardul Independenței UH8, Satu Mare
• Showroom Casa Pașca – Strada Careiului 15, Satu Mare,Nu uitați Lebăda și Novolor.ro vă ajută de cu zor!


MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Informatii de contact
 Gheorghe Barițiu 27, Satu Mare, Romania
 +40 261 712 510
 lebada@sermis.ro
Indicatii de orientare
powered by
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii